God komfort på norske campingplasser

800 000 nordmenn har planer om å feriere på norske campingplasser i sommer, enten i hytter, bobil, campingvogn eller telt. Kanskje er du en av de?

image 2

Foto: Moysand Familiecamping

Campingplasser er ikke som de en gang var på 1970-tallet. Svært mange av campingplassene har i dag høy grad av komfort og standard. Hytter og leiligheter av høy standard med egne bad, gode senger og madrasser, god rengjøring, god service, nye bobilplasser, trivelige oppstillingsplasser og uteområder vektlegges. I tillegg tilbys en rekke aktiviteter både på campingplassen og i nærområdet – for å sikre en ferie fylt av gode opplevelser.

Campingbransjen ønsker å ta samfunnsansvar, og et 20-talls bedrifter er i dag miljøsertifisert eller er i gang med sertifiseringsprosessen for å oppnå det internasjonale anerkjente miljømerke Green Key.

50 campingbedrifter fra store deler av landet har dannet en nasjonal klynge for campingnæringen i samarbeid med NHO Reiseliv, Norsk Turistutvikling AS og flere fylkeskommuner. Bedriftene ønsker å utvikle bransjen og skape et best mulig opphold for sine gjester.

Campingplassene i nettverket scorer høyt på gjestetilfredshet. Hele 93 % av gjestene ved disse campingplassene var i fjor fornøyd med servicen de fikk på campingplassene, og 98 % kan tenke seg å komme tilbake.

Ha en fin campingsommer!

 

Følgende bedrifter er med i den nasjonale klyngen for campingnæringen:

Vest-Agder:

Aust-Agder:

Telemark:

Vestfold:

Oslo:

Buskerud:

Oppland:

Hedmark:

Sogn og Fjordane:

Møre og Romsdal:

Nord-Trøndelag:

Nordland: